Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 ”Jaana Kovanen on rautainen ammattilainen, jolta löytyy pelisilmää etsiä ratkaisuja erilaisiin yrityksen ongelmatilanteisiin ja kehitystarpeisiin. Jaana ei pelkää sanoa ääneen mitä pitäisi tehdä, mutta aina rakentavasti ja tiimin kanssa yhdessä pelaten. Hän on myös innostava ja saa hienosti työyhteisön toimimaan yhdessä. Suosittelen häntä lämpimästi.”

- Marianne Suojarinne-Saxelin, Vartetto Oy
Satamanherkku, Satulinna


 ”Vimma devotion -yrittäjä Jaana Kovanen on rautainen ammattilainen ja on erittäin omistautunut työlleen. Omalle yritykselleni konsultointi tuli juuri oikeaan kohtaan ja auttoi viemään toimintaa uudelle tasolle. Lämpimästi ja koko sydämestäni suosittelen muillekin. Ja tämä pitää 100% paikkaansa.”

- Katja Viitanen, Kuntokeskus SuperFitness Oy


Suosittelen!

"Jaanan kanssa oli antoisaa tehdä yhteistyötä. Hänen intonsa edistää omaa liiketoiminnan kehittämisistä vilpittömästi. Jaanan kanssa työ oli tehokasta ja aikaansaavaa, Suosittelen Jaanan työpanosta konsultoinnissa muillekin."

- Aino Järvenpää, Kahvila Satumaa & Veturikahvila


 "Jaanan konsultoinnit ovat olleet motivoivia ja ovat innostaneet taas jaksamaan työntouhussa."

- Ulla Hynninen, Heponiemen tila


"Jaana on ammattitaitoinen, kannustava ja virkistävä piristys liiketoiminnallamme. Hän ymmärsi liikeideamme ja sen mukaisesti ohjasi meitä uusiin ajatuksiin liiketoiminnan kehittämiseen. Työskentely Jaanan kanssa oli helppoa ja rentoa." 

- Tuija Tanttu, Kissakosken ravintola


 ”Yrityksen toimintaan löytyi punainen lanka Jaanan konsultoinnin avulla. Asetimme selkeät tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi. Lisäksi Jaana seuraa aktiivisesti, että asetetut tavoitteet myös toteutuvat.”

- Susanna Hintala, Siivousliike Siistit Sävelet Oy