Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

”Visioni on olla se henkilö, joka tulee ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan hyvän palvelun merkityksestä!”

Lisätty 16.09.2019

Ensimmäinen vuosi yrittäjänä on ollut Jaana Kovaselle upea ja vaihteleva kokemus. Yksi kantava asia on pysynyt kautta koko matkan: erinomainen palvelu on kunnia-asia ja kilpailuvaltti.

Jaana Kovasen Vimma devotion täyttää tasan vuoden 17.9.2019. Yritys tarjoaa työelämälähtöisiä täsmäratkaisuja palvelualoille koulutuksen, konsultoinnin ja hyvinvointipalveluiden muodossa. 

Lue kokonaan »

Kaikista tärkein on palvelu

Lisätty 24.06.2019

Hesari kertoi henkilökuvassaan 19.5.2019 menestyneimmästä suomalaiskokista maailmalla, Helena Puolakasta, joka palasi Suomeen freesaamaan klassikkoa, Savoyta.  Puolakka kiinnittää huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan.  Jaana Kovasen Vimma devotion -yrityksen toiminta lähtee kokonaisuudessaan samasta ajatuksesta.

Lue kokonaan »

Ulkopuolinen voi nähdä paremmin, miten erottautua kilpailijoista

Lisätty 22.04.2019

 

Länsi-Savo kirjoitti 16.4. Anttolanhovin Juha Kaitaisen uusista ideoista yrityksen kehittämiseksi. Apuna tuotteiden ja palveluprosessien läpikäynnissä on ollut Vimma devotionin Jaana Kovanen. Mitä toiminnan kehittämisen avainkohtia nostaisit pk-sektorilla erityisesti esille, Vimma devotionin vetäjä, yrittäjä Jaana Kovanen?

Lue kokonaan »

Inarin kansainvälinen matkailuseminaari, Spirit of Inari 1-2.11.2018

Lisätty 05.11.2018

Tunnelmia ”Round tripiltä” Mikkeli-Jyväskylä-Inari-Helsinki-Mikkeli, ja erityisesti Inarin matkailuseminaarista blogissa!
Oli mielenkiintoista kuulla ja nähdä tämän hetken tilanne matkailun näkökulmasta. Kokonaisvaikutelmani oli, että paljon tehdään ja kehitetään.

 

 

 

Lue kokonaan »