Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuoden 2013 Hyvä Kouluttaja -palkinto Etelä-Savossa

Lisätty 02.06.2024

Toukokuussa 2014 minulla oli ilo ja kunnia vastaanottaa toinen Etelä-Savon ELY-keskuksen myöntämistä Hyvä Kouluttaja -palkinnoista vuodelta 2013. Palkinto myönnettiin majoitus- ja ravitsemusalan yhteishankintakoulutusten verkostomaisesta kehittämisestä seuraavin perustein:

”Yhteishankintakoulutusten tavoitteena on työelämälähtöinen koulutus, mikä vaatii kouluttajalta vahvaa osaamista ja toimialan sekä yritysten tuntemusta. Etenkin pk-yritykset tarvitsevat tukea ja näkemyksiä koulutussuunnitteluun ja osaamisen kehittämiseen. Etelä-Savon ammattiopiston koulutuspäällikkö Jaana Kovanen on aktiivisella työotteellaan koonnut samantyyppisiä kehitystarpeita omaavia yrityksiä yhdeksi verkostoksi ja suunnitellut heille sopivia koulutussisältöjä.”

Etelä-Savon ELY-keskus palkitsee Hyvän Kouluttajan vuosittain.  Palkitsemisen tarkoituksena on antaa tunnustusta aikuiskouluttajien työlle tai uusille koulutusmenetelmille sekä näin kannustaa kaikkia koulutuksen järjestäjiä kehittämään yhteistyössä työhallinnon kanssa työvoimakoulutuksen laatua ja vaikuttavuutta.  

Lähde: Etelä-Savon ELY-keskus