Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Syksyn kuulumisia saunateemalla

Lisätty 26.09.2022

Syksy on lähtenyt aktiivisesti käyntiin – hyvä niin! Jyväskylän alueella saan olla mukana kehittämässä uutta, tällä kertaa teemana sauna ja miten saunapalvelut istutetaan muuhun jo olemassa olevaan palveluliiketoimintaan. Kokonaisuudessa onkin paljon huomioitavaa. Miten jatkokehittää nykyisiä palveluita niin, että uusi saunakonsepti sujahtaa saumattomasti käytäntöön? Miten varmistaa, että kaikki uudet ja vanhat palvelut ovat laadullisesti, ulkoasultaan ja konseptiltaan yhteensopivia? Miten ravintolan tarjoilupuoli pitää muokata vastaamaan saunojien tarpeisiin? Millaisia uusia palvelupaketteja tarvitaan?

Millaiset ovat tulevan saunan miljöö, tuoksut, valot, tekstiilit ja hygieniatuotteet? Tietysti kestävän kehityksen mukaisesti. Tässä olenkin päässyt hyödyntämään kestävän kehityksen AMK-opintojani, jotka sain juuri tänä syksynä päätökseen. Mielenkiintoista työskentelyä ja tulevan liiketoiminnan kehittämistä siis luvassa.

Teen palveluliiketoiminnan kehittämistä Elyn kehittämispalveluiden palveluntuottajana. Jos tarvitset apua kehittämiseen, ota rohkeasti yhteyttä!