Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oikein hyvää tulevaa vuotta!

Lisätty 30.12.2023

Lämmin kiitos tästä vuodesta, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja seuraajani, ja oikein hyvää vuotta 2024!

Vuosi on saatu miltei päätökseen. Ja millainen vuosi se onkaan ollut! Yhdellä sanalla voisi varmaankin sanoa työntäyteinen. Kiireinen ja raskaskin, mutta samalla erittäin monipuolinen ja antoisa.

Keväällä toteutin amk-opiskelijoille johtamisen ja hyvinvoinnin opintokokonaisuuden digitaalisena. Vuoteen mahtui myös oppilaitoksen kanssa yhdessä toteutettu räätälöity rekrykoulutus. Rakastamaani kokonaisvaltaista ja konkreettista käytännön apua olen läpi koko vuoden saanut antaa konsultointien muodossa monille eri toimialoille. Näissä konsultoinneissa koen usein valtavaa onnistumisen iloa siitä, että monipuolinen osaamiseni ja käytännön kokemukseni auttavat yrittäjiä ihan konkreettisesti eteenpäin. Asiakaspalvelun, ensiavuksi järjestettyjen pikakoulutusten ja monen muun vuoteen kuuluneen projektin kautta olen saanut itsekin oppia joka päivä uutta.

Kesällä ajattelin, että kyllä yrittäjän leipä koostuu monesta pienestä palasta, ja raskaalta se tuntuikin välillä pitkinen matkusteluineen. Syksyllä hyppäsin innolla haastavaan uuteen projektiin, jossa pääsin paiskimaan töitä laidasta laitaan – voisi jopa sanoa, että useamman roolin verran. Loppuvuosi hujahtikin ohi täysin työhön uppoutuen.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhujana on käsi sydämellä tunnustettava, että työ on vienyt tämänkin yrittäjän välillä liikaa mukanaan. Tämä olkoon lupaukseni tulevalle vuodelle: pidän lempeästi itsestäni parempaa huolta, jotta jaksan myös yrittäjän työssä. Samaa suosittelen sinulle.

Mitä muuta uusi vuosi tuo tullessaan, sitä jään ilolla odottamaan.Kenties voin olla avuksi ensi vuonna myös sinulle?

Lämmin kiitos tästä vuodesta, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja seuraajani, ja oikein hyvää vuotta 2024!