Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kukkiva kesä on taas täällä!

Lisätty 14.06.2023

Asiakaspalvelu – ihan parasta! Kysy rohkeasti, jos tarvitset apuja vaikka kesämiehitykseen. Olen valmiina tarttumaan toimeen myös kesäkuumalla.  

----- 

Kukkiva kesä on taas täällä. Kevät on rientänyt vauhdilla, ja ollut hyvin työntäyteinen. 

Yrittäjän elämä koostuu monesta pienestä palasta. Kuten vaikkapa amk-opiskelijoille toteuttamastani täysin digitaalisesta johtamisen ja hyvinvoinnin opintokokonaisuuksista. Antoisa rupeama kivojen aikuisopiskelijoiden kanssa!

Toinen isompi kokonaisuus oli Iisalmessa toteutettu räätälöity rekrykoulutus yhdessä oppilaitoksen kanssa. Kevääseen mahtui myös konsultointeja ravintola-, matkailu- ja hyvinvointialoille sekä ensiapua yrittäjille kesätyöntekijöiden pikakoulutukseen. Asiakaspalvelu – ihan parasta!

Vuosi on ollut täynnä erilaisia töitä, ja välillä pitkine matkusteluineen raskaskin, mutta antoisa. Olen iloinen siitä, että monipuolinen osaamiseni voi auttaa niin opiskelijoita kuin yrittäjiäkin konkreettisesti kohti parempaa.

Kesällä on töiden lisäksi aikaa ladata akkuja, nauttia kauniista luonnosta  ja kiinnittää huomiota myös omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Syksyn uusia tuulia odotan jo innolla – vielä ei ole aivan varmaa, mitä kaikkea ne tuovat tullessaan. Se jää nähtäväksi. 

Aurinkoista ja hyvinvointirikasta kesää kaikille! Ollaan kuulolla – kysy rohkeasti, jos tarvitset apuja vaikka kesämiehitykseen tai konsultointiin. Olen valmiina tarttumaan toimeen myös kesäkuumalla.