Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Meistä sanottua

 

Jaana Kovanen on ravintola- ja matkailualan moniosaaja, hyvinvointivalmentaja, kouluttaja ja opettaja. Kaikista näistä aihealuista Jaanalla on monen vuoden kokemus ja into viedä asiat käytäntöön muidenkin hyödyksi - positiivisella Vimmalla, ilon kautta.

 

Vimma devotionin huipputiimiin kuuluu yhteistyökumppaneita eri osaamisalueilta ravintolamaailmasta palvelumuotoiluun asti. Tiimin kokemuksella tuodaan kattavat ja kokonaisvaltainset työelämälähtöiset täsmäratkaisut palvelualojen tarpeisiin.

Tälle sivustolle olemme koonneet esimerkkejä siitä, millaiseen osaamiseen ja käytännön kokemuksiin Vimman toiminta perustuu. Kunkin jutun alla oleva Lue lisää -linkki vie alkuperäisiin lehtijuttuihin tai vastaaviin. 

Tutustu siis yläpalkin alta löytyviin esimerkkeihin, ja kysy tarvittaessa lisää!

 

Vuoden 2013 Hyvä Kouluttaja -palkinto Etelä-Savossa

Toukokuussa 2014 minulla oli ilo ja kunnia vastaanottaa toinen Etelä-Savon ELY-keskuksen myöntämistä Hyvä Kouluttaja -palkinnoista vuodelta 2013. Palkinto myönnettiin majoitus- ja ravitsemusalan yhteishankintakoulutusten verkostomaisesta kehittämisestä seuraavin perustein:

”Yhteishankintakoulutusten tavoitteena on työelämälähtöinen koulutus, mikä vaatii kouluttajalta vahvaa osaamista ja toimialan sekä yritysten tuntemusta. Etenkin pk-yritykset tarvitsevat tukea ja näkemyksiä koulutussuunnitteluun ja osaamisen kehittämiseen. Etelä-Savon ammattiopiston koulutuspäällikkö Jaana Kovanen on aktiivisella työotteellaan koonnut samantyyppisiä kehitystarpeita omaavia yrityksiä yhdeksi verkostoksi ja suunnitellut heille sopivia koulutussisältöjä.”

Etelä-Savon ELY-keskus palkitsee Hyvän Kouluttajan vuosittain.  Palkitsemisen tarkoituksena on antaa tunnustusta aikuiskouluttajien työlle tai uusille koulutusmenetelmille sekä näin kannustaa kaikkia koulutuksen järjestäjiä kehittämään yhteistyössä työhallinnon kanssa työvoimakoulutuksen laatua ja vaikuttavuutta.

 

Lue lisää >>

Lähde: Etelä-Savon ELY-keskus

 

Suosittelen!

"Jaana Kovanen on erittäin ammattitaitoinen ravintola- ja matkailualan moniosaaja. Hänellä on ollut opettajan työn ohella intoa kehittää ja päivittää osaamistaan myös lomiensa aikana matkailuyrityksissä - mm. meillä Tertin kartanossa useana kesänä. Suosittelen häntä mielelläni vaativiin ravintola-alan kehittämisprojekteihin."

- Pepita Pylkkänen, Tertin kartano